diumenge, 13 de febrer del 2011

PostHeaderIcon Manual del Bon Líder (primera part)



Un bon líder, en primer lloc, ha de buscar una massa social inepte per tal de poder dur a terme les seves aspiracions fins al punt àlgid. Ha de ser una persona manipuladora, poc clara i de discursos rebuscats amb paraules cultes per mostrar la seva gran intel·ligència davant el públic. El bon líder és aquell que sap enganyar amb dues oracions, és a dir, s’ha de mostrar segur d’ ell mateix, intentant amagar les intencions reals del seu pla principal. Ha de buscar la millor cara davant la càmera i explotar-la al màxim per tal d’aconseguir credibilitat i interès públic.
Però anem per passos. Comencem des de zero, ja que el bon líder ha de tenir una actitud des del naixement. I amb això què volem dir? Doncs, és senzill. Aquest líder ja ha de saber agafar el control de la situació, a través de plors, marranades i altres tipus de fets com, per exemple: Començar a parlar amb la paraula NO, llançar el menjar a terra, escopir a la cara dels progenitors, etc. Ha de buscar sempre la manera de sortir-se amb la seva (En altres capítols ja aprofundirem més). En Resum a de generar por si aquest no aconsegueix el que vol.
En l’època escolar, el bon líder ha de saber trepitjar els altres companys fins que el seu cap estigui sota terra. S’ha de veure sempre com el primer de la classe i buscar el màxim protagonisme en qualsevol debat i/o discussió, altrament, ha de mostrar-se el salvador i el més cooperant en el moment en que alumnes es barallen, tot i això sempre prenent precaucions per no prendre mal ja que la cara és molt important durant tota la vida del bon líder.
Passada la primària i la secundària, els autors d’aquest llibre recomanen uns estudis posteriors com ara, carreres universitàries, màsters, etc. Tot curs de formació que es pugui posar al currículum és benvingut per tal que el bon líder assoleixi el màxim.  Tot i que, hem d’avisar que l’actitud descrita en l’apartat de “l’època escolar” és essencial en tota formació posterior. Havent cursat el màxim de carreres, totes elles acabades amb matrícules d’honor (les recomanades són 4 carreres, 3 màsters i pels més atrevits 1 doctorat), el bon líder ha de saber crear contactes amb el món polític, empresari, periodístic, etc. Depèn sempre de les aspiracions de l’interessat. El més clar és que, com més contactes té el bon líder, més possibilitats té d’arribar a l’elit.
Havent conservat la cadireta durant els primers anys dins, posem per cas, d’un partit polític, el bon líder ha de saber tractar tot tipus de persones, ha de saber disfressar-se amb el caràcter que la persona vol en aquell moment. Gràcies a les formacions que haguem fet, sabrem parlar tant de comunisme com neoliberalisme, defensant les teories amb diplomàcia, serenitat i, com sempre, decorant el discurs amb paraules cultes per semblar més intel·ligent. Si anem seguint aquests procediments amb regularitat, veurem com el protagonisme del bon líder comença a pujar satisfactòriament.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada