dijous, 22 de setembre del 2011

PostHeaderIcon A les dones se'ns pot entendre (Guia bàsica de supervivència)

 .
 .
Sí, reconeixem-ho, a les dones se'ns pot entendre! Estimats amics, una dona tampoc és tant complicada com sembla. Podeu veure-la com un objecte indescriptible que us provoca que la sang us baixi als pantalons durant unes horetes o com a un càlcul matemàtic de dimensions incertes quan has de parlar amb ella.

Un pas molt necessari que s'ha de fer per entendre una dona és NO pensar que no té solució, és a dir, l'expressió típica i institucionalitzada "dones! no hi ha qui les entengui" o una altra com "no ho intentis, et tornaràs boig" a l'hora de la veritat només és una mostra de la manera en què us podeu cagar a les calces quan la fòrmula no és 2+2 (no apte per canis)

En segon lloc, comenceu a aparcar el fet que si diem una cosa el més probable és que sigui el contrari (encara hi ha dones que quan diuen NO és NO). Tot s'ha de mirar des del punt de vista de l'actitud... Les dones, per sort, no som un "chupa-chup", és a dir, un caramel que quan te'l menges només en deixem el pal. Tenim sentiments, tenim neurones, un caràcter i sobretot una actitud.

Massa conceptes? no patiu, són senzills i fàcils d'aprendre.

Les dones tenen sentiments: són petites reaccions que si no les calmes ràpid poden acabar en tragèdia. Intenteu actuar de forma natural, i si voleu parlar amb alguna altra dona i no voleu que la noia en questió s'enfadi mireu de fer-la sentir part de la situació (no és molt difícil! una miradeta, una picada d'ull o un somriure ho solucionen tot!). Com a homes deveu pensar que el sentiment que més provoqueu és la ràbia... no us ho negaré, teniu raó. La manera més fàcil de tranquil·litzar és donar la raó i demanar perdó... a l'hora de la veritat seria la millor manera perquè us deixi en pau durant una estona (tot i això caldria endinsar-se més amb el tema ja que porta més d'un post al bloc).

Les dones tenen neurones: Són unes petites coses que hi ha al cap i que deixen anar unes descàrregues amb les quals pots pensar, moure't, escriure, jugar al futbol, mirar la televisió i ser-ne consient. Les dones també ho tenen, de vegades sembla que el cap d'una dona sempre està ple de merda i tonteries. A l'hora de la veritat és perquè hi ha més interessos a part del sexe, el futbol, els cotxes i la conversa que el cambrer de darrera la barra ens ha donat.
Elimineu el mite que totes les dones busquen un fill i formar una família, com la llei de Murphy si busqueu aquesta família al final trobareu les dones que quan s'acosta un nen, surten tots els instints assassins.
Podeu continuar eliminant que totes les dones són fines i de porcellana, hi ha algunes que els encanta el futbol, veure cervesa, fotre un cigarro amb els amics i jugar al pòker fins a les 6 del matí del dia següent (Avís: no significa que aquestes siguin únicament les lesbianes, n'hi ha de molt femenines!).

Les dones tenen caràcter: Sí, tenim caràcter, encara que hi hagi una petita minoria que crida massa l'atenció i que n'és l'excepció. Ni se'ns ha d'ajudar sempre quan hem de travessar un bassal ni se'ns ha de curar si ens fem un morat al braç... que siguem dones no significa que no poguem ser autosuficients. Ens agrada la companyia, les abraçades, els petons i el carinyo que ens poden donar. I això és tot. Tindrem problemes, se'ns morirà el gat/gos, ens caurà un llamp, etc. Continuarem sent totalment autosuficients.

Les dones tenen actitud: Podeu veure com l'actitud d'una dona canvia en molts moments del dia. Segurament, i el més probable, sigui per la regla (sí, aquella cosa que us toca tant als ous a vosaltres una vegada al mes, perquè sense voler-ho esteu obligats a aguantar-ho!).
Si no és la regla/menstruació/període és perquè una dona està indecisa per algun fet, o no s'atreveix a parlar clar (Graaaan sentiment de culpabilitat que ens beneixes cada dia amb el dolor...). Recomanació: deixeu passar el temps, si li importeu us vindrà a buscar, si no... poseu-vos-hi fulles!

I fins aquí acabo el meu discurset... tranquils, tindreu més ajuda si la necessiteu!
.
.

2 comentaris:

Oriol Munuera i Roqué ha dit...

Digueu-me raro si voleu, però jo estic per sobre de tot això, possiblement perquè amb gran part de les característiques que dieu que són pròpies de les dones també m'hi sento identificat. Potser hauríem de deixar de banda els complexes per raó de sexe i començar a evidenciar els complexes que tenen els masclistes per explicar-se amb arguments tant pobres la suposada manera d'actuar de les dones. Perquè no tots els homes som masclistes. I també tenim sentiments, i neurones, i caràcter i fins i tot criteri i actitud.

Guillem Doliu ha dit...

Com diu l'Oriol, els homes també som tot això...
Però sense complexe de princeses. =)

Publica un comentari a l'entrada